Gezondheidsmiddelen zonder voorschrift voor alledaagse kwaaltjes

Zeg gedag tegen die vervelende kwaaltjes, met voorschriftvrije gezondheidsproducten van Eureka Care ben je er na één bezoekje aan je apotheek van verlost.

Eureka Care

Eureka Care ontwikkelt medische hulpmiddelen zonder voorschrift voor elk gezondheidsprobleem en voor elke leeftijd. Neus, keel, oor, maag, darmen, immuniteit, vitamines, mentale dipjes... Voor elk probleem hebben we een geschikt product. Vraag advies aan je apotheek en vergeet je klachten.

Logo Flower

Wetenschappelijke achtergrond

Onze medische hulpmiddelen en voedingssupplementen doen wat ze beloven. Dat beweren we niet zomaar. Elk van onze producten werd ontwikkeld door apothekers, op basis van klinisch geteste of gedocumenteerde bestandsdelen.

Logo Flower

Bye bye oorzaak

Waar traditionele geneeskunde symptomatisch te werk gaat, pakken producten van Eureka Care de oorzaak aan en hebben ze een herstellende werking. Geen tijdelijke verzachting, wel een effectieve oplossing.

Logo Flower

Aangepast aan jouw leefwereld

Onze gezondheidsproducten zijn aangepast aan jouw leefwereld of die van je kinderen. Door bewust na te denken over het eenvoudig en snel toedienen van het middel, maken we het jou gemakkelijker.

Iedereen gezond

Bij Eureka Care doen we er alles aan om te vermijden dat jij ziek wordt. Door jouw apotheek van het juiste medisch hulpmiddel te voorzien, kan hij of zij jou van bij de start helpen en zo voorkomen dat je kwaal verergert.

Enkel in de apotheek

Eureka Care is exclusief te verkrijgen bij de betere apotheek. Zij raden je het beste gezondheidsproduct aan voor jouw kwaaltje. Zo ben je zeker van een snelle en effectieve oplossing.

Hoe wenst u [] aan te kopen?

Koop bij de apotheek of Koop online