Blog

Weet jij wat een medisch hulpmiddel zonder voorschrift is?

Vergeet die vervelende snotneus, die kriebelende keel of hoest tijdens de winter. Met één bezoekje aan je apotheek ben je van je alledaagse kwaaltjes verlost! En dat allemaal dankzij voorschriftvrije gezondheidsproducten. Maar wat zijn dat nu precies?

 

Voorschriftvrije gezondheidsproducten worden ook wel medische hulpmiddelen zonder voorschrift genoemd. Voor welke ziektesymptomen kan je voorschriftvrije medicijnen bij je apotheek halen? En zijn die wel veilig? Laat ons je alvast geruststellen voor we hier dieper op ingaan: medische hulpmiddelen zonder voorschrift van Eureka Care zijn uitvoerig getest en dus absoluut safe.

 

Wat zijn geneesmiddelen zonder voorschrift?

 

Medische hulpmiddelen en voedingssupplementen zonder voorschrift zijn verkrijgbaar zonder doktersrecept. Dat wil zeggen dat ze vrij te verkrijgen zijn bij de apotheek, zonder dat er een doktersbezoek aan vooraf dient te gaan.

 

Welke ziektesymptomen worden behandeld met voorschriftvrije producten?

 

Voorschriftvrije gezondheidsproducten zijn doorgaans middelen tegen pijn, koorts, hoest, keelpijn, verstopte neus, allergie, maag- en darmklachten, vitaminetekorten … Zo goed als alle dagelijkse kwaaltjes zijn op te lossen met hulpmiddelen zonder voorschrift. Eureka Care ontwikkelt zulke producten, voor elk gezondheidsprobleem en voor elke leeftijd.

 

Zijn geneesmiddelen zonder voorschrift veilig?

 

Bij Eureka Care vind je voorschriftvrije gezondheidsproducten die voor én met apothekers ontwikkeld werden. Elk medisch hulpmiddel of voedingssupplement wordt samengesteld door onze inhouse apothekers. Daarna worden ze uitvoerig getest voor ze in het apothekersschap terechtkomen.

 

Nog vragen of advies nodig?

 

Stel je vragen aan je apotheek, hij of zij geeft je gepast advies over het hulpmiddel dat je zoekt.

 

Vind je apotheek

Deel dit blogbericht

Hoe wenst u [] aan te kopen?

Koop bij de apotheek of Koop online